30 Temmuz 2013 Salı

Geliştirdiğimiz eşsiz Online Kutu Harf programını kendi internet sitenizde, üstelik hiçbir ücret ödemeden kullanabilirsiniz!

Artık reklamcılar, tabelacılar ve ajanslar ücretsiz olarak kendi internet sitelerinde programımızı kullanabilecek, müşterilerine daha iyi hizmet verebilecekler. Ayrıca şirketin kendi logosu ve markaları ile iletişim bilgileri de ücretsiz olarak program içinde yayınlanacak. Krom Kutu Harf, Paslanmaz Kutu Harf, Pleksi Kutu Harf, Alüminyum Kutu Harf ve  Neon Tabela online oluşturma programlarından dilediğiniz seçeneği tercih edebilir, sitenizde yayınlayabilirsiniz.

Aşağıdaki adreslerden hemen sitenize özel yazılımı talep edebilir, müşterilerinize bu eşsiz kolaylığı sağlayabilirsiniz;

info@onlinekutuharf.com ; www.onlinekutuharf.com



25 Temmuz 2013 Perşembe

www.onlinekutuharf.com ayrıcalıkları tüm hızıyla sürüyor!

Sizler için hazırladığımız opsiyonlarla ödemeler artık çok daha kolay… 
Dilerseniz 12 taksit ile vade farksız, dilerseniz %4  indirim ile 6 Taksit, dilerseniz %6 indirim ile 3 Taksit, dilerseniz %9 indirim ile tek çekim veya dilerseniz %12 indirim ile nakit ödeme (havale) gibi çeşitli seçeneklerle ürününüze sahip olabilirsiniz.

23 Temmuz 2013 Salı

Neon Tabela www.onlinekutuharf.com Farkıyla Hizmetinizde



Reklam sektörünün  gözdesi Neon Tabelalar artık üreticisinden kalite ve fiyat avantajı ile www.onlinekutuharf.com ‘de.

www.onlinekutuharf.com farkını Neon Tabelada da  ortaya koydu. Sitemize girip tıpkı diğer tabela hizmetlerimizde olduğu gibi Neon Tabelanızı da dilediğinizce online tasarlayabilir, online sipariş verebilirsiniz.


20 Temmuz 2013 Cumartesi

KUTU HARF DEVRİMİ



Reklamcılığın önemli unsurlarından kutu harf tabelalar firmaların isim ve logolarını modern ekipmanlarla harf şekline getiren uygulamalardır. Bu tasarımlar iç ve dış mekanlarda bilhassa kurumsal ve ticari reklam amaçlı kullanılır. www.onlinekutuharf.com sektöre yeni bir bakış açısı getirdi ve pratik bir online hizmet programı geliştirdi. Bu hizmet sayesinde internet üzerinden kolayca kutu harfinizin görünüşünü, özelliklerini belirleyebilir, fiyatını online olarak alabilirsiniz. Krom, paslanmaz, alüminyum, pleksi gibi farklı seçenekleri sistemimiz aracılığıyla tercih edin ve hemen siparişinizi verin. www.onlinekutuharf.com’un eşsiz kolaylığı ve kalitesinden memnun kalacaksınız.